Személyes benyomások, gondolatok, érzések merő őszinteséggel

2010. január 26., kedd

karácsonyi ajándékkönyvek


4 megjegyzés:

Anissa írta...

Szia!

Reg (Caritasos eloadas ota) olvasom mindket blogod, nagy tisztelod vagyok, csak igy tovabb. A Moranak a booklineon akcioja van es lattam a Sarkanykorus is akcios. Gondoltam megkerdezlek mi a velemenyed rola. Fiacskam 1 eves es 4 honapos. Az altalad ajanlott konyveket vettem es olvasom neki, imadja az Arany Lacit azt minden este el kell olvasni. Szereti az Altatot, a harom nyulat. Most szeretnem neki megvenni a beteg hangyat es nezegettem meg a Sarkanykorust meg a Múmin és az állatok cimu konyveket. Ha van idod legyszi ird le a velemenyed roluk. Koszonom Anna

Makkai Kinga írta...

A Sárkánykórus nagyobbaknak való. Tehát elérkezik még beszerezni. Helyette ajánlom, ha már a Móra kiadó Bookline-on is beszerezhető akciós ajánlatánál tartunk a Pásztohy Panka illusztrátor féle lapozókat. Mindegyik egy-egy Móricz Zsigmond verses mesét dolgoz fel nagyon kedves, gyermekek számára megnyerő képekkel. Ebben a korszakban rendkívül fontos a ritmusos, rímes, verset megkapó képekkel ábrázoló lapozó. Zdenek Miler beteg hangyája is mehet.Aztán fél év múlva el lehet kezdeni a Boribon-könyveket, vagyis a prózát, a gyermekek mindennapjaiból vett kisebb lélegzetvételű történeteket.Jó olvasást!

Makkai Kinga írta...

A könyveket szerző vagy illusztrátor alapján keresd: Móricz Zsigmond: Iciri-piciri, Disznók az esőben, A török és a tehenek, vagy akár Pásztohy Panka neve után.
A külföldiek közül neki való A telhetetlen hernyócska vagy A kelekótya kaméleon vagy az Elmer-könyvek. Nem mindig kaphatók a Booklineon. Ki kell fogni.

Anissa írta...

Koszonom, megtalaltam a Pásztohy Panka altal illusztralt konyveket. Es tenyleg Szilard szereti a verseket :)