Személyes benyomások, gondolatok, érzések merő őszinteséggel

2010. november 28., vasárnap

Advent

Ma reggel megleptem anyáékat. Vasárnap lévén későig lustálkodtak, s mikor kilenc fele kikecmeregted az ágyukból, és bepillantottak a szobámba ez a látvány fogadta őket. Elkezdődött advent, a készülődés, és vele együtt a jócselekedetek sora. Az angyal a levelet elvitte a tegnapelőtt, és én mindent megteszek, hogy lássa, milyen jó fiú vagyok. A ma reggeli ágybevetés az első a sorban.
Apáék előljártak a jó példával. Apa kezdte. Tegnap ugyanis segített kirakni a hajót, amit Danitól kaptam szülinapomra. Három órát áldozott szabadidejéből. És ez nagy ajándék. Még az is jócselekedet volt a részéről, hogy a nap hátralevő részében segített anyának a nagytakarításban. Így estig csillogott-villogott a lakás. Anya nagyon hajtott mindenkit, hogy advent első vasárnapján tiszta, feldíszített lakásban gyújthassuk meg az első gyertyát a koszorún.


Őt is figyelik odafenn az angyalok. Biztosan meg is látták igyekezetét. A főzésen, takarításon, mosáson kívül még egy új süti receptet is kipróbált. Ime az eredmény!



A lakás most már hangulatosabb lett. Kis angyalkák, csillagok, télapók, koszorúk és gyertyák jelzik, hogy hamarosan beköltözik a szeretet a szívünkbe.





Nagyon várjuk karácsonyt!

Nincsenek megjegyzések: